“JUGANT APRENEM”

Dissabtes del 2020 i primer trimestre del 2021
En les nostres seus, tots els dissabtes del curs escolar (si la normativa ho permet) realitzem activitats. Amb aquesta denominació agrupem totes les activitats de caràcter lúdic que es realitzen els dissabtes en els nostres locals; és a dir, aquelles activitats que ocupen el temps d’oci d’una manera divertida i alhora educativa. El joc com a eina educativa. Ens referim a jocs com farfan, gimkana, paracaigudes, jocs esportius, jocs tradicionals, dinàmiques…

TORNAR

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies