“TALLERS DE VALORS”

Dissabtes del 2020 i primer trimestre del 2021
En les nostres seus, tots els dissabtes del curs escolar (si la normativa ho permet) realitzem activitats. Amb aquesta denominació agrupem totes les activitats de tipus “tallers” que es realitzen els dissabtes en els nostres locals; és a dir, aquelles activitats que eduquen i formen a través de l’adquisició de coneixements d’una matèria o matèries concretes i que queden fora del currículum escolar. Ens referim a tallers com a fotografia, disfresses, rebosteria, nucs, orientació

TORNAR

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies