“CONVIURE ÉS EDUCAR”

Dissabtes del 2020 i primer trimestre del 2021
Sota el títol general de “Conviure és educar” venim a reunir totes aquelles activitats realitzades en albergs i que tenen la seua base en la convivència entre els joves. En aquests albergs, el valor formatiu que aporta la proximitat i la convivència entre els propis joves, juntament amb les activitats que allí es desenvolupen, fan d’aquests vertaders motors que alimenten la personalitat dels quals acudeixen.
En aquests albergs es desenvolupen activitats de tota mena, tenint des d’activitats de tipus cultural, com d’aire lliure, com a dinàmiques o esportives. Totes ells, com sempre fem amb totes les activitats que duem a terme, basades en objectius educatius

TORNAR

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies